TUO-JO Laitila tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut saman katon alla

Laitilan liikkeestämme löydät laadukkaat työkalut ammattilais- ja kotikäyttöön

Auton varaosien ja autotarvikkeiden ohella löydät liikkeestämme monipuolisen valikoiman työkaluja useilta eri merkeiltä. Niinpä asiakkaamme voivat meillä poiketessaan lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja hoitaa useamman suunnittelemansa hankinnan samalla kertaa.

Kysy lisätietoja

Työkalupakeista auton erikoistyökaluihin ja auton valoista aina sähkökoneisiin saakka – meiltä saat kaiken, mitä ikinä voi tarvita

Autamme mieluusti asiakkaitamme löytämään sopivimmat työkalut kuhunkin tarkoitukseen – kysy siis rohkeasti, jos mietit, mistä tuotteesta olisi sinulle eniten hyötyä!

Liikkeemme palvelee arkisin klo 8–17 sekä lauantaisin klo 9–13. Tarvittaessa olemme auki myös muulloin. Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme ystävällisesti ja tehokkaasti, joten voimme tarjota palvelua joustavasti normaalien aukiolojen ulkopuolella, jos et kiireisen arjen keskellä ehdi paikan päälle. Soita, niin etsitään sopiva ajankohta!

Löydät meiltä muun muassa nämä työkalut ja autotarvikkeet 

  • työkalusarjat
  • työkalupakit
  • käsityökalut
  • säilytyslaatikot
  • sähkötarvikkeet
  • mittavälineet.

Valikoimassamme on esimerkiksi Ampron hinta-laatusuhteeltaan loistavat käsi- ja paineilmatyökalut, jotka palvelevat sekä yksityisasiakkaiden että ammattilaisten tarpeita.

Jos et löydä etsimääsi hyllystä, ei huolta – me hankimme sen liikkeeseen luotettavilta toimittajiltamme mahdollisimman pikaisesti! Kerro vain, mitä tarvitset, ja me hoidamme loput. Voit tutustua tilausvalikoimaamme toimittajamme sivustolla www.linnax.fi tai tiedustella suoraan meiltä.

Tule Laitilan liikkeeseen tutustumaan tai soita ja kysy lisätietoja valikoimastamme!